Duke i ngrënë dy banane në ditë ju mund ta luftoni kancerin

0
19

Bananet janë një ushqim tepër popullor në çdo vend ku ju shkoni.

Ky frut është ‘snacku’ më i shëndetshëm që mund të konsumohet, dhe kanë ëmbëlsinë e mjaftueshme për ruajtjen e metabolizmit tuaj. Por çfarë do të ndodhë nëse ju konsumoni dy banane në ditë?

  1. Do të bëni një ndryshim të madh në RDA-në potasiumin tuaj
  2. Do ju ndihmojnë në ruajtjen e stabilitetit të presionit në gjakut
  3. Do të ulni rrezikun e kancerit
  4. Përmirësojnë shëndetin tuaj të zemrës
  5. Do të përfitoni 30 gr sheqer./04online.info

Leave a Reply