Dua një burrë të vendosur në krah, djemtë e pasigurtë le t’i lëmë me nënat e tyre

0
16

Dil me dikë që nuk të bën lëmsh! Dikë që nuk të dërgon mesazhe konfuze, dikë që mbetet po aq i pasionuar edhe në takimin e gjashtë, siç ishte në të parin, dikë që nuk të kërkon vetëm kur është i dëshpëruar dhe vetëm për të zbuluar formën e trupit tënd.

Gjej dikë aq të etur për të mësuar se si mendja jote shkon në vende të largëta dhe librat që të mbajnë zgjuar gjatë natës. Gjej dikë që nuk të trajton si një sprint përfundimtar, por si një maratonë, dikë që e di se jei me vlerë më shumë se vetëm një aventurë apo zbavitje, dikë që dëshiron të kuptojë të gjitha nivelet, dikë që dëshiron të bie në dashuri me të metat e tua.

Lidhu me dikë që nuk bëhet i ftohtë dhe i largët, menjëherë pasi keni fjetur së bashku; dikë që nuk të bën të mendosh se kjo është gjithçka që donte prej teje. Dikë që nuk e vë në dyshim vlerën e trupit tënd, dikë që nuk të bën të ndjehesh fajtore për bukurinë tënde, dikë që nuk qorton pasiguritë që tashmë ke. Gjej dikë që nuk fillon të shpenzojë shumë kohë për t’iu përgjigjur mesazheve të tua.

Gjej dikë që nuk ndalon duke të dërguar mesazhe “Mirëmëngjes” dhe “Natën e mirë”.

Gjej dikë që nuk të bën të fajësosh veten për sjelljen e tij të neveritshme ndaj teje, gjej dikë që e di se ai është me fat që të ka.

Dil me dikë që është i qëndrueshëm, jo ​​vetëm në mënyrën se si ndien, por në mënyrën se si të trajton.

Dil me dikë që e di atë që dëshiron, dikë që të bën të ndihesh e veçantë – çdo ditë, dikë që të sheh si gjënë më të bukur dhe magjike kur të ka përpara.

Dil me dikë që është i denjë për ty, sepse nuk duhet të bindësh askënd për vlerën tënde. Sepse nëse ai është “i duhuri”, do të vazhdojë të të ndjekë për pjesën tjetër të jetës së tij.

Dhe nëse ai nuk është, dije se e meriton më mirë, dije se meriton më shumë, dije se duhet të presësh derisa dikush të ndihet sikur je e vetmja vajzë në botë, sepse duhet të jesh dhe për personin e duhur do të jesh./04 Online

Leave a Reply