DKA-Suharekë hap konkurs për ndarjen e 420 bursave për studentët dhe nxënësit e komunës

0
166

Drejtoria Komunale e Arsimit në Suharekë ka njoftuar se ka shpallur konkurs pë 420 bursa.
Në njoftimin e DKA-Suharekë ka njoftuar se 270 bursa do të jepen për studentët ndërsa, 150 të tjera për nxënës të shkollave të mesme të larta, raporton SuharekaOnline.

Vlera e burses për një vit akademik-shkollor do të jetë:
* Për studentë 50 euro në muaj për 10 muaj
* Për nxënës 25 euro në muaj për 10 muaj
Poashtu, në njoftim tregohen edhe kushtet që duhet të plotësojnë studentët dh nxënësit të cilët dëshirojnë të aplikojnë për bursa.

Leave a Reply