Dj PM përfundon në krevat të Sarës!

0
419

Ka vetëm dy ditë që Dj PM dhe Dj Dagaz janë futur në shtëpinë më të famshme shqiptare.

Me të hyrë, Dj PM ka shprehur pëlqimin ndaj blogeres, Sara Berisha.

Dyshja tani po shihen edhe më të afërt me njëri tjetrin, derisa mëngjesin e ditës së sotme Dj PM është shtrirë te krevati i Sarës.

Ndonëse PM ka shprehur hapur pëlqimin ndaj saj, blogerja shqiptare ka komentuar me vajzat tjera të shtëpisë se edhe ajo po e pëlqen atë.

Madje ajo është shprehur se me ardhjen e djemve nga Kosova, shtëpia është bërë më pozitive dhe se nuk dëshiron të dalë tani.

Leave a Reply