Disa fshatra të Vërrinit sot do të mbesin pa energji elektrike

0
95

KEDS ka njoftuar se në vende të ndryshme në nivel vendi, do të ndalet rryma, për shkak të punimeve për siguri të sistemit energjetik. Në rajonin e Prizrenit do të ketë ndërprerje të rrymës në fshatrat: Zhur, Hoça e Qytetit, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, etj.

Ky është orari i ndërprerjeve

TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprerët:

TS 10/0.4 kV Hoça e Qytetit  (kodi: 30035005) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoçë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, afariste: Resturant “Keshtjella”,” Pompa Benxines Zhuri, Betoniera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit” dhe Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS 10/0.4kV, revizion në LP 10kV.

Leave a Reply