Dëshironi të visheni bardhë e zi, ja kombinimet më të mira

0
509

Kombinimi i këtyre dy ngjyrave gjithmonë është elegant, modern dhe në trend.

Kombinimi i veshjeve bardhë-zi bën pjesë në klasiken, e cila gjithmonë do të jetë në modë,.

Është e përshtatshme për çdo rast, nga rastet solemne, shkuarja në punë deri te shëtitjet e pasdites në qytet, por janë dukshëm edhe praktike, sepse një numër i madh femrash i kanë në dollapë pjesët themelore të cilat lehtë përshtaten – këmishë të bardhë e të zezë, pantallona dhe funde.

Me stilin e këtillë mund të lozni sa t’jua dojë qejfi, prandaj kur ju mungojnë idetë e modës lirisht kthejuni klasikes, sepse kombinimi bardhë-zi përherë është i qëlluar!

Leave a Reply