Clinton: Zvicra bëri gjëra të mëdha në luftën e Kosovës

0
130

Ish-presidenti amerikan Bill Clinton në Zvicër para 420 të ftuarve, ka folur për veprimet që i ka bërë Zvicra karshi luftës së Kosovës.

Bill Clinton ka folur për atë që Zvicra arriti gjatë kohës së tij në detyrë në vitet 1990.

“Zvicra bëri gjëra të mëdha në luftën e Kosovës dhe gjithashtu në bashkëpunim me SHBA-në në zbardhjen e krimeve naziste, me krijimin e një komisioni hetimor”, tha ai.

Leave a Reply