Njerëzit e mirë falin një mijë herë… Por kur ikin, nuk kthehen më!

Në një botë që po shtrembërohet gjithnjë e më shumë në vlerat dhe parimet e saj, bëhet më e vështirë të dihet...

Ju bie shpejt bateria e telefonit? Shikoni si t’i jepni fund këtij problemi

Aparatet smartphone janë fjala më e fundit e teknologjisë, me aplikacione nga më të shumëllojshmet. E meta më e...

Bëni këto 5 gjëra në rast se jeni të trishtuar në muajin janar

Sipas ekspertëve mundësia për t’u mbyllur në vetvete dhe të të krijohet një gjendje monotonie sidomos në fillim të muajit janar, pasi...

“Po shkon te burri, ule kryet, puno e n`go”

Valbonën e vajzën e saj e ekzekutuam ne. Krejt bashkë. E do t’ua marrim jetën edhe sa e sa të tjerave.

Kishte mbetur shtatzënë kur ishte vetëm 13 vjeç, tashmë është nënë e 21 fëmijëve

Një nënë e 21 fëmijëve ka shokuar shikuesit e televizionit në momentin kur ka treguar se kishte qenë vetëm 13 vjeç kur...

Mediat sociale shkaktare të depresionit te vajzat adoleshente

Vajzat adoleshente kanë dy herë më shumë gjasa se djemtë të tregojnë simptoma të depresionit, të lidhura me përdorimin e mediave sociale-...

Ushqimet që ndikojnë në prishjen e dhëmbëve

Disa nga faktorët që ndikojnë në sëmundjet e dhëmbëve janë: mungesa e kujdesit, konsumimi i duhanit dhe ëmbëlsirave, si dhe kequshqyerja.

Labinot Tahiri dorëzon pasaportën diplomatike shkaku i mos-liberalizimit

Deputeti i AKR-së, Labinot Tahiri, sot ka dorëzuar pasaportën në Agjencinë e Regjistrimit Civil, për shkak të mos-liberalizimit të vizave në vitin...

Fëmija i parë i vitit 2019 që lindi në Zvicër është shqiptar

Kishin kaluar vetëm tre minuta nga Viti i Ri, kur ka lindur fëmija i parë në Kantonin e Gjenevës, që deri më...

Biri im, e harrove Nënën tënde, kam qenë shërbëtorja jote, sot jetoj e vetme

LETRA E NJË NËNE Biri im! Kjo është një letër nga nëna jote e gjorë. Më vjen turp të shkruaj, pas një...