Mikayla Demaiter, portieria më seksi në botë (FOTO)

Mikayla Demaiter mund të konsiderohet pa frikë si portieria e hockey-t më e bukur në botë. Nga profili...

Misteri i shkëmbit në Suharekë, askush nuk di gjë

Në Suharekë, në fshatin Dolloc është një shkëmb shumë i veçantë, mbi afër 1700 metra lartësi dhe ka një histori të pashpjeguar...

Trupit të njeriut i janë të domosdoshme 10 ditë në det!

Shkencëtarët kanë përcaktuar që deti na bën më të relaksuar, por dhe e ndryshon kiminë e trupit tonë Njerëzit...

Mpirja e këmbëve, paralajmërim i sëmundjeve të rënda

Mpirja e pjesëve të trupit shumë shpesh lidhet me simptoma të problemeve shëndetësore. Sipas një studimi, që e transmeton Gazeta shqiptare, njohja...

Gjatë verës pini së paku 2 litra ujë në ditë dhe konsumoni shumë fruta

Ne kërkojmë ujë për çdo funksion të trupit, që nga largimi i toksinave. Por sa ujë në ditë duhet të pimë për...

Shkenca e konfirmon: Sa më shumë që i përqafoni fëmijët tuaj, me të mençur...

A i përqafoni fëmijët tuaj shumë shpesh? Nëse po, atëherë vazhdoni ta bëni këtë. Në fakt përqafimet e shpeshta sipas disa studimeve...

Shkenca e thotë: Të fjeturit deri në tre orë me nënën i bën mirë...

Prindërit janë shpesh në dilemë kur bëhet fjalë për atë se deri në cilën moshë duhet të flejnë me fëmijet e tyre....

A doni të lindni djalë? Atëherë këto janë ushqimet që duhet të shtoni në...

Nëse keni vendosur të sillni në jetë një fëmije dhe të jetë i gjinisë mashkullore, atëherë këtë proces mund ta ndihmoni edhe...

10 thëniet më të bukura për dashurinë dhe jetën!

Jeta është një mrekulli. Kur zgjoheni në mëngjes, jeni mirënjohës për këtë ditë, dhe kujtoni që ka njerëz që do të dëshironin...

7 premtime që i bëjnë burrat por rrallë i mbajnë!

Burrat kur hyjnë në një lidhje, bëjnë shumë premtime. Ata dinë të shkojnë aq larg sa të bëjnë premtime nga toka në...