Bigu mbi këtë urë pret propozim

0
46

Ndodhet për xhirime të emisionit në Itali më saktësisht intërviston shqiptarët në Venecia, shkruan “InfoKosova” përcjell 04 Online.

Në lëvizjr e sipër vizitojnë edhe bukurit që ofron ky qytet, këngëtarja me anë të kësaj pamje ka lënë dhe një mbishkrim, ku si duket kjo urë njihet për propozime fejese dhe martrse, nuk ka munguar dhe një dëshirë e saj.

Bigu qysh kur ka deklaruar se është ndarë nga i dashuri e kjo ka një periudh mjaft të gjatë, që atëherë nuk ështē se ka patur ndonjë gjë konkrete edhe pse është parë në shoqëri të meshkujve.

Leave a Reply