Berisha: Pas 17 tetorit do t’i qëndrojmë afër zejtarëve, afaristëve, e bizneseve familjare

0
349

Projekti ynë “Shpresë për Prizrenin” është projekt i qytetarëve të Prizrenit pas të cilave garancë e realizimit jemi ne, kështu ka deklaruar kandidati i Nismës Socialdemokrate për kryetar të Prizrenit, Zafir Berisha.

Berisha ka thënë se pas 17 tetorit qeveria lokale e udhëhequr nga ai do t’i qëndroj afër zejtarëve, afaristëve e bizneseve.

Postimi i plotë:

Pas 17 tetorit qeveria e #ShpresëPërPrizren do të qëndroj afër zejtarëve, afaristëve, e bizneseve familjare duke i subvencionuar me theks të veçantë zehet që janë në shuarje e sipër si dhe punuesit e artizanateve.
Projekti ynë “Shpresë për Prizrenin” është projekt i qytetarëve të Prizrenit pas të cilave garancë e realizimit jemi ne.

Zgjedhjet2021

Voto119

Zgjedhjet2021

Leave a Reply