Asnjëherë mos i’a pastroni fëmijës suaj fytyrën me letra të lagura. Ja pse

0
672
Foto: Ilustrim

Letrat higjienike janë shumë praktikë për përdorim, sidomos për të fshirë rrëmujat e bëra nga fëmijët.

Mirëpo, reaksioni i kemikaleve të tyre në lëkurën e fëmijëve mund të ketë pasoja fatale.

Ka pasur shumë raste kur në lëkurën e fëmijëve është paraqitur alergji dhe kruarje, gjë që shumë kompani të prodhimit i tërhoqën ato nga tregu pavarësisht faktit se në to shkruan se janë për foshnje.

Leave a Reply