Të shtunën e të dielen këto fshatra të Prizrenit nuk do të kenë ujë të pijes për shtatë orë

0

K.R.U. ‘Hidroregjioni Jugor’ ka njoftuar se me 13 dhe 14 tetor (të shtunën e të dielen) do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijes duke filluar nga ora 10:00 – 17:00.

Ndërprerja e furnizimit me ujë të pijes do të bëhet pasi KEDS-i është duke punuar në sistemin e energjisë. Ju kujtojmë se sot për këtë arsye edhe shumë lagje e rrugë të Prizrenit nuk janë duke u furnizuar me ujë të pijes për disa orë./04online.info