4 shenjat që tregojnë nëse dikush është aseksual, pra nuk ka fare dëshirë për marrëdhënie seksuale

0

Aseksualiteti është real dhe ndeshet në jetën tonë të përditshme.

Ata thjesht nuk i shohin njerëzit në këtë mënyrë, pra në aspektin seksual.
1. Nuk kanë ndjerë flutura në bark, pra s’kanë patur asnjë tërheqje ndaj dikujt
Sipas ekspertëve, këta njerëz nuk kanë ndjerë emocione ose tërheqje ndaj dikujt. Të ftohtë si akulli. Kjo është një shenjë e rëndësishme e aseksualitetit.
2. Nuk e kuptojnë, pse të tjerët janë kaq të gjallë
Ju me të vërtetë nuk e kuptoni pse të gjithë janë kaq të gjallë gjatë gjithë kohës. Në fakt, vërtetë nuk e kupton pse beqaria duhet të jetë aq e vështirë.
3. Ideja e një marrëdhënieje romantike pa seks duket si një ëndërr e vërtetë
Shumica e aseksualëve duan një marrëdhënie që është e mbushur me romancë. Sipas intv.al eshohin një marrëdhënie pa seks si një marrëveshje.
4. Kur shohin një person tërheqës, janë më shumë kurioz për personalitetin e tyre se çdo gjë tjetër
Kur keni orientim seksual që përfshin tërheqjen seksuale, ju keni tendencë të mendoni për pamjen e tyre, ose se si do të ishin në shtrat. Kur je aseksual, je më i shqetësuar për karakterin e tyre.
Burimi: Your tango