Vajza, a do ta bënit në ditën e martesës tuaj siç ka bërë kjo vajzë në dasmën e saj (VIDEO)

0

Videot e shumta të dasmave janë bërë virale në internet, në forma të ndryshme.
Një rast i një nuseje që këndon në dasmën e saj është shikuar e shpërndarë shumë. Ajo shihet teksa merr mikrofonin dhe i këndon bashkëshortit të saj këngën e famshme “A e din sa shumë të dua”.

 

Në atë moment dasma ka arritur kulmin e saj e të gjithë e kanë shijuar momentin. Për më shumë, ndiqeni videon më poshtë.