I bëjmë çdo ditë këto 10 zakone të këqija! Hiqni menjëherë dorë

0

1.Marrja e gjërave në mënyrë personale.

2.Mendon dhe jeton ende në të shkuarën.

3.Gjithmonë rri në Facebook/Instagram për të parë cbëjnë të tjerët.

4.Stresohesh për gjënë më të vogël.

5.Çdo gjë e kthen në dramë.

6.Ke një dietë ushqimore të varfër dhe jo të shëndetshme.

7.Ankohesh gjatë gjithë kohës.

8.Nuk jeton momentin.

9.Mendon shumë, pra ‘overthinking’.

10.Bën thashetheme për të tjerët.