Maska me vetëm një përbërës rigjeneron strukturën e rrënjëve të flokëve!

0

Ka shumë produkte të forcimit të flokëve, por disa prej tyre janë të papërballueshme për xhepin e gjithkujt, ose nuk janë aq efektive sa thotë etiketa!

Ne kemi një maskë mahnitëse të flokëve, të shpikur nga një doktoreshë ruse dhe që rigjeneron strukturën e rrënjëve të flokëve. Për ta përgatitur atë, do të duhet vetëm një përbërës, dhe kjo është karrota.

Kjo perime është një burim i mahnitshëm i vitaminës A dhe B carotene, të cilat janë të dobishme për flokën tuaj.

RECETA
Grini disa karrota të freskëta dhe lëngun që përftohet, hidhjani rrënjëve të flokut tuaj.
Le të qëndrojë për 15 minuta dhe pastaj lajini flokët si zakonisht.