Tafil Kurtishi, këngëtari nga Prizreni më i kërkuari në ahengjet familjare për këtë verë

0

Duket se viti 2018 për këngëtarin nga Prizreni, Tafil Kurtishi, ka filluar mirë e mbarë.

I njohur për zërin e tij të ëmbël e karakteristik, Tafili, në vazhdimësi ka sjellur projekte profesionale muzikore. Kontributi i tij është i njohur kryesisht në muzikën e mirëfilltë shqipe, shkruan 04 Online.
Tafilin e shohim kudo nëpër mbrëmje muzikore, ndërsa është shumë i kërkuar në ahengje familjare.

Që ahengu juaj familjar të mbetet i paharruar, atëherë këtë u’a bënë të mundur Tafili. Këngë të bukura shqipe, këngë qytetare, argëtuese dhe për të gjitha shijet./04online.info/