Nga tani, kafen do ta pini në ballkon

0

Me verën, vjen edhe dëshira për të ndenjur jashtë: ja disa zgjidhje fantastike dhe të thjeshta për të personalizuar me stil edhe hapësirën më të vogël në qiell të hapur në qytet.

Pak hapësirë, por shumë origjinalitet: me një dozë ngjyrash, aksesorët e duhur dhe pak fantazi edhe ballkoni më i vogël metropolitan mund të kthehet në një mrekulli. Në galerinë më poshtë do të gjeni zgjidhje të thjeshta, por me impakt të madh për ta transformuar ballkonin në një bar apo në një ‘mini’ pyll të vogël.