Hakohet njëri ndër portalet më të mëdha të Rusisë, shfaqet flamuri i Kosovës dhe Shqipërisë

0

Shqiponja përsëri fluturon në Rusi.

Hakerët shqiptarë tani kanë sulmuar njërin ndër portalet më të mëdha në RUsi ku kanë shfaqur flamurin e Kosovës dhe Shqipërisë, shkruan KosovaRepublikë.

Ende nuk dihet se cilët hakerë shqiptarë e sulmuan faqen e Rusisë.

Fotografitë që po shfaqen në këtë portal po marrin komente të shumta nga Rusët të cilët po shprehin nervozizmin e tyre.