Përbindëshi gjigant u kalon pranë, frika në palcë lundruesve

0

Një grup lundruesish me kajak kanë parë gjithë jetën t’u kalojë para syve, teksa shumë pranë tyre lundronte një peshkaqen gjigant, i cili hapte e mbyllte gojën. Gjithçka ka ndodhur në një prej gjireve në Isle of Man.

Instruktorja 37-vjeçare Jennifer Kneale, ishte duke lundruar bashkë me grupin e saj të studentëve, kur e lajmëruan se një peshkaqen po kalonte pranë tyre.

Në vende që të shkonin në shtëpi, Jen dhe studentët vendosën të vijonin lundrimin për t’u bërë dëshmitarë të krijesës së rrallë, që nuk të ndodh ta shikosh çdo ditë.

Ajo ka thënë:
Të gjithë ishim të befasuar, se sa afër nesh po kalonte, ndërsa nuk kreu ndonjë veprim për të na shqetësuar”.
Në video mund të shihni lëvizjen e kësaj gjallese, që mbante gojën hapur dhe ushqehej në ujin e pasur me shumë alga.

<

div class=”td-a-rec td-a-rec-id-content_bottom “>

<

div id=”taboola-below-article-thumbnails” class=” trc_related_container trc_spotlight_widget tbl-feed-container tbl-feed-full-width” data-feed-container-num=”1″ data-feed-main-container-id=”taboola-below-article-thumbnails” data-parent-placement-name=”Below Article Thumbnails”>

<

div class=”tbl-feed-header”>