18-vjeçarja, Aurora Krasniqi, ka nevojë për ndihmën tuaj

0

Dërgo SMS në numrin 55001 me tekst “Aurora” për ta ndihmuar atë. Aurora është një vajzë 18 vjeçe dhe është e sëmurë nga Leukemia Acute Lymphoblastike. I nevojitet shërim jashtë vendit dhe shpenzimet e trajtimit janë shumë të kushtueshme dhe të papërballueshme për familjen e saj. Për këtë arsye ju ftojmë të gjithëve t’i ndihmojmë sa më shumë Aurorës që trajtimi i saj të bëhet sa më parë.

Shpërndani këtë postim që sa më shumë persona ta shohin thirrjen për të ndihmuar rastin.
Vlera e një SMS-i është 1Eur. Të gjitha të hollat e mbledhura destinohen për të ndihmuar Aurorën!
#IPKO