E pabesueshme, por e vërtetë, pema ‘e mallkuar’ nuk do të pritet

0

Kjo ngjarje ka ndodhur në një fshatin Battie të Kameronit. Pjesëtarët e atij fshati besojnë se ajo pemë ka qenë përgjegjëse për të gjitha problemet që kanë pasur në fshat. Me të filluar prerjen, pema refuzoi dhe dy herë u ngrit në këmbë edhe pasi i këputën rrënjët.
Shikoni videon më poshtë.