“Glam Studio Brenda” vjen me ofertë të çmendur për maturante dhe absolvente, ja çka ofron ajo…

0

Dëshironi që flokët e juaja të duken të bukura, që të mësoni se cila është metoda më e mirë e mirëmbajtjes së tyre, që të provoni ngjyrën dhe frizurën më të bukur, këtë u’a mundëson “Glam Studio Brenda” në Prizren.

Nëse deri tani keni patur dilema për të gjetur floktaren më të mirë, tani e tutje ju e keni një zgjidhje për zgjedhje të mirë. “Glam Studio Brenda” kujdeset për flokët dhe dukjen tuaj. Në këtë floktari mund të gjeni shërbimet e fenerimit, ngjyrosjes, shatirit, grimit dhe frizurave të kohës në mënyrë shumë profesionale.
Studio gjendet në rrugën Isuf Gërvalla, Nr. 10 në Prizren, ndërsa ka një super ofertë për maturantet dhe absolventet, duke ofruar grim, frizura e fotoshuting për vetëm 25 euro.
Mos hezitoni, dilemat tuaja tashmë janë shuar, vizitoni “Glam Studio Brenda”, befasitë nuk do të mungojnë.
Për më shumë mund të klikoni edhe në këtë link https://web.facebook.com/Glam-studio-Brenda-1897854913840378/, që të njoftoheni për më të rejat rreth shërbimeve që ofron kjo studio./04online.info/