Motrat Gjoni ‘pushtojnë’ Parisin!

0

Këngëtarja Ingrit Gjoni i ka bërë djalit të saj, Parid, një dhuratë mjaft të bukur e të veçantë për ditëlindje.

Ajo së bashku me motrat e saj, mbesën Ana, Coco dhe nipin e saj ndodhen në DisneyLand në Paris. Ingriti ka publikuar një foto ku shfaqen të gjithë së bashku mjaft të lumtur.