Gjërat që iu ndodhin çifteve që janë bashkë kohë të gjatë

0

Të jesh më dikë për kohë të gjatë ndryshon mënyrën se si e shihni botën. Ajo madje iu ndryshon edhe ju, shkruan Independent, përcjell Klan Kosova. Pas një kohe të lidhjes suaj, ju me të vërtetë filloni të bëheni NJË.

Këto janë pesë gjërat që iu ndodhin çifteve që kalojnë kohë të gjatë së bashku.

  1. Ju dhe partneri juaj nisni që të flisni me gjuhën e njëri-tjetrit.
  2. Ndalni vetëcenzurimin.
  3. Nisni të dukeni njësoj.
  4. Nisni të tingëlloni njësoj.
  5. Keni një tufë shakash mes vete që dikush tjetër nuk mendon se janë aq kreative.