Sipas vijave të fytyrës zgjidhen dashnoret dhe bashkëshortet

0

Femrat me vija femërore, në rend të parë, zgjidhen për dashnore, ndërkaq i karakterizojnë eshtrat e vogla të nofullave dhe faqet e plota. Vijat e fytyrës janë vendimtare për të marrë vendim që ndonjë femër është e përshtatshme për bashkëshorte apo për dashnore, ka treguar një hulumtim të cilin e ka bërë Universiteti Stirling. Femrat me vija femërore të fytyrës, në rend të parë, zgjidhen për dashnore, ndërkaq i karakterizojnë eshtrat e vogla të nofullave dhe faqet e plota. Pamja delikate lidhet me atraktivitetin, rininë dhe shëndetin e mirë, andaj fjala është pikërisht për nivelin më të lartë të estrogjenit. Femrat e tilla janë veçanërisht joshëse për meshkujt të cilët tashmë kanë partnere, ka treguar hulumtimi i bërë pothuajse në katërqind persona.

Meshkujt të cilët veten e konsiderojnë atraktivë kanë afinitet më të madh ndaj fytyrave femërore, ndërsa femrat kërkojnë aventurë me meshkujt me vija të vrazhda të fytyrës.