Thyhet rekordi i lindjeve në Gjinekologjinë e QKUK-së

0

Në Klinikën e Gjinekologjisë gjatë ditës së djeshme kanë ardhur në jetë 35 foshnje.Një prej nënave ka lindur fëmijë binjakë. Mjekët shqiptarë në Zvicër synojnë të bashkohen në një shoqatëNë raport janë shënuar 21 foshnje djem dhe 14 vajza. Me operacion cezarian kanë sjellë në jetë fëmijët e tyre nëntë nëna.

Ndërsa për herë të parë kanë kryer lindjen 10 gra.