SHMLP “Ymer Prizreni” me 25 dhe 26 prill organizon panairin e karrierës për nxënësit e klasave të IX’ta të Komunës së Prizrenit

0

Shkolla e Mesme Profesionale “Ymer Prizreni” në Prizren me 25 dhe 26 prill në kuadër të javës së dyerve të hapura e shpallur nga MASHT’i do të organizoj panairin e karrierës për nxënësit e klasave të IX’ta të Komunës së Prizrenit, shkruan 04 Online.

Qëllimi i dyerve të hapura është informimi i nxënësve të klasave të nënta me profilet të cilat ekzistojnë në SHMLP “Ymer Prizreni” si dhe inkurajimi i nxënësve që të regjistrohen në këtë shkollë./04online.info/