Masazhoni lëkurën tuaj me këtë erëz dhe rrudhat do të zhduken!

0

Në këtë artikull do të prezantojmë erëzën e fuqishme që do t’ju ndihmojë të zvogëloni rrudhat dhe do të ngadalësojë procesin e plakjes.

Me anë të kësaj metode, brenda pak ditësh, rrudhat do të zhduken tërësisht.

Përbërësi sekret, që siguron efektivitet është ylli i anises! Kjo erëz gjen përdorim në receta të shumta ushqimesh dhe kryesisht për të luftuar kapsllëkun.

Receta (çfarë duhet):

Një grusht anise
1 gotë ujë
Një tenxhere e vogël
Përgatitja dhe përdorimi:

Së pari, përgatitni çaj me farat e anises. Pija do t’ju ndihmojë në rrallimin e rrudhave.
Lani fytyrën me këtë përzierje kur zgjoheni në mëngjes, veçanërisht në zonat ku keni rrudha.
Rezultatet do t’ju mahnisin!