Djaloshi që gërmon nëpër trupa të vdekur, bëhet simbol i luftës në Jamen

0

Ky djalë që rrëmon mes trupave të vdekur bëhet simbol i luftës në Jamen

Imazhe të tmerrshme janë marrë në Jamen pas bombardimit nga koalicioni i drejtuar nga Arabia Saudite dhe SHBA, transmeton arbesh.info.

Këto pamje janë marrë pas bombardimit dhe shihet një djalë i vogël që kërkon prindërit e vrarë mes qindra trupave të vdekur.

Nga sulmi kanë qenë 33 të vdekur, 55 të lënduar.

30 fëmijë kanë qenë në mesin e viktimave.