Doni të rrini gjithmonë të rinj? Ja çfarë duhet të hani

0

Gjithmonë të rinj? Niseni nga tavolina. Eliksiri i jetëgjatësisë nuk ekziston ende, por të luftosh dëmet e kohës duke nisur nga ushqimi.

Shëndeti nis nga brenda organizmit tonë, kështu që të zbulojmë ushqimet e çmuara që na garantojë një moshë të madhe pa probleme, dhe pa shumë rrudha! Vera e kuqe Ju dhuron deri në 5 vjet më shumë dhe është aleat i zemrës.

Frutat e kuqe Boronicat mjaft të pasura me antioksidantë.

Mos hiqni dorë nga makaronat. Ju japin mjaft energji!

Frutat e thata vetëm një grusht prej tyre në ditë dhe do jetoni më gjatë.

Peshku salmoni është i pasur me Omega 3, që ngadalësojnë plakjen.