9 Faqet shqiptare ku mund të shihni pothuajse çdo film

0

Webfaqet shqiptare që janë të tejmbushura me reklama dhe për të arritur deri tek filmi duhet të ndjekësh një odise të gjatë e të lodhshme klikimesh janë të shumta, ndaj për thjeshtësinë tuaj, edhe për t’u njohur me ndonjë faqe të re filmash me titra shqip për të cilën mbase nuk keni patur dijeni, tani është momenti. Ja lista:

Filma24.tv

Albkino.co

Filma4k.com

Mosfli.tv

Filmaon.com

Deshtaku.com

filmavizatimore.weebly.com

Filma24hd.com

Nukshtyhet.com