Një lajm të madh e jep Halil Kastrati, ja për çka bëhet fjalë…

0

Drejtori i Shoqatës Humanitare ‘Jetimët e Ballkanit’, Halil Kastrati ka dhënë një lajm të madh. Ai ka treguar se si është telefonuar nga spitali ‘ORTO MEDICAL HOSPITAL’ në Prizren, i cili ka shprehur gadishmërinë që ta marrin Qëndrimin dhe ta trajtojnë në të me gjitha shpenzimet e tyre, shkruan Gazeta NewBorn përcjell 04 Online.

Ja postimi i Halil Kastratit:

Lajm i madh

Qendrimin tani me e njihni te gjithe

Pas videos qe e kemi publikuar per nisjen e ndertimit te shtepise, na therrasin ne telefon nga ORTO MEDICA HOSPITAL – Prizren

“E kemi pare videon tuaj, shprehim gadishmerin tone qe ta marim rastin e Qendrimit ne spitalin tone me te gjitha shpenzimet tona “

Ne e kemi derguar Qendrimin ne Spital, i eshte bere egzaminimi nga nje mjek nga Turqia

Qendrimi me date 07.05.2018 do ti nenshtrohet te gjitha analizave dhe me date 11.05.2018 do te operohet ne te dy kembet si dhe ne shpine
Operacioni nuk eshte i lehte, kostoja e tij eshte afersishte 17 mije euro, ndersa per Qendrimin eshte gratis

Faleminderit te gjithe menaxhmentit dhe stafit te Spitalit

Per rastin e operimit te Qendrimit si dhe çdo detaj ne do te ju informojme ne faqen e shoqates sone

Lusim Zotin qe operimi te shkon si eshte me mire dhe te kete sukses e ta shohim Qendrimin duke ecur

Presim lutjet e te gjithe juve.