Publikohen fotografi ku Putini shihet në Kosovë, mos i humbisni…

0

Ishte viti 2001, dy vite pasi ishin larguar ushtarët serbë kur Putin kishte zbritur në Kosovë, në atë kohë ai kishte vizituar trupat ruse të cilët kishin uzurpuar Aeroportin e Prishtinës.

Mund të ju duket e pabesueshme, por udhëheqësi i Rusisë dhe një nga kundërshtarët më të mëdhenjë të Pavarisë së Kosovës, Vladimir Putin ka vizituar Kosovën.

Gjatë vizitës së tij, nga Kosova Putin kishte bërë thirrje për izolimin e “Terroristëve”, duke mbrojtur sovranitetin e Serbisë.
Tani kur Kosova është e pavarur, Putin mund ta shoh vetëm në ëndërr viziten në Kosovë.

Ndërkohë viteve të fundit organizatat e ndryshme, kanë alarmuar shpesh për ndikimin rusë në Ballkan por edhe në Kosovë, shkruan gazeta Express.