91 pacientëve të shëruar u është kthyer koronavirusi

0
620

OBSH është zotuar se do t’i hulumtojë raportimet nga Koreja e Jugut në lidhje me rikthimin e koronavirusit tek pacientët që fillimisht janë shëruar prej tij.

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) tha se po shqyrtonte raportet e pacientëve COVID-19 që testonin përsëri pozitivisht pasi u shëruan klinikisht nga sëmundja, raporton ‘Reuters’.

Zyrtarët e Koresë së Jugut kishin raportuar të premten se 91 pacientë të shëruar nga koronavirusi i ri kishin testuar përsëri pozitiv.

Jeong Eun-kyeong, drejtori i Qendrave Koreane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, tha për një konferencë se virusi mund të jetë “riaktivizuar” në vend në mënyrë që pacientët të ri-infektohen.

Leave a Reply