738 mustaqe dhe mjekra në konkurs në Belgjikë (VIDEO)

0
58

Mustaqe të çmendura, mjekra të pushëzuara dhe baseta të skalitura, të gjitha në mënyrë të përkryer.

Këto janë disa detaje të konkursit për mjekrën dhe mustaqet më të mira, konkurs që po zhvillohet në qytetin Antwerp në Belgjikë, ku marrin pjesë qindra konkurentë nga e gjithë bota.

Konkursi i çuditshëm belg zhvillohet për tre kategori kryesore: mustaqe në stilin anglez, mustaqe në stilin e Salvador Dali, mjekër stil i lirë dhe mjekër e dendur.

Leave a Reply