Valdrin Sahiti nxjerr zbuluar këngëtaret shqiptare, ja kush ka më shumë…

0

I ftuar në mbrëmjen e sotme në “Xing me Ermalin” ka qenë stilisti i njohur shqiptarë fama e të cilit i ka kaluar kufijtë, Valdrin Sahiti.

Sahiti gjatë emisionit ka zbuluar shumë gjëra jo vetëm për veten, por edhe për disa nga këngëtaret më të njohura dhe më të dashura për ne si: Era, Nora, Leonora dhe Elvana.

I pyetur se cila prej këngëtareve ka më shumë pordhë, Valdrini u përgjigj Leonora

Për Erën, Valdrini u shpreh se ka shumë vese, ndërsa për Elvanën tha se kërkon në çdo moment të konsumojë ushqim.

<

div class=”really_simple_share really_simple_share_button robots-nocontent snap_nopreview”>

<

div class=”really_simple_share_facebook_like”>

<

div class=”fb-like fb_iframe_widget” data-href=”http://www.tpz.al/2019/03/24/valdrin-sahiti-nxjerr-zbuluar-kengetaret-shqiptare-ja-kush-ka-me-shume/” data-layout=”button_count” data-width=”100″>