Të bëhet çdo gjë që është e mundshme për të përfunduar greven

0

Duke pasur në konsiderat gjendjen në arsim të krijuar pas greves së përgjithshme, dhe duke konsideruar vendimin e Qeverisë së Kosovës për ndryshimin e koficientit të pagës së mësimdhënësve në ligjin për pagat, ju bëjë apel:

Të bëhet çdo gjë që është e mundshme për të përfunduar greven.
Jam i bindur që çdo mësimdhënës që e konsideron punën në arsim më shumë si mision se sa funksion ndihet në pozitë të sikletshme me greven që vazhdon ende.

Duke mirkuptuar të gjitha kërkesat e mësimdhënësve si të ligjshme dhe meritore, por mbi të gjitha duke vlerësuar se në këtë rast po psojnë fëmijët tanë, natyrshëm kjo gjendje duhet të kalohet dhe procesi mësimor të fillojë.

Shkruan: Aziz BYTYQI