Suharekë: Kanoset roja e pyllit, tentoi t’i fotografojë dëmtuesit e pyllit

0

Një roje e pyllit ka njoftuar policinë se ishte kanosur verbalisht nga disa persona pasi që viktima po tentonte ta fotografonte njërin prej të dyshuarve që ishte duke e dëmtuar pyllin.

Rasti ka ndodhur në Suharekë rreth orës 11:00 dhe nuk ka të arrestuar.