Shikoni çfarë ndodh kur kjo vajzë i lanë flokët me Coca-Cola

0

Për flokë të bukur dhe me shkëlqim jo çdo herë produktet e shtrenjta për flokë e kryejnë punën siç duhet. Për çudi pija Coca Cola mund t’i ndihmojë flokët e tuaja që të duken bukur.

Në një eksperiment me flokë, të publikuar në kanalin YouTube, shihet se si një vajzë me dy shihe të Coca Colë s i lanë flokët dhe më pas me ujë . 

Ajo fillon aplikimin së pari duke e derdhur pijen në flokët e saja. Ndoshta do të jetë proces i vështirë . Pas larjes flokët duhet të thahen, transmeton Express.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/fun/shikoni-cfare-ndodh-kur-kjo-v-i-lane-floket-me-coca-cola-617784/?fbclid=IwAR3jxtscwJVk1QCz2gO5PhACofYQy6uelDGwcYP-074wd02wxFv_51Uq7Mw?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright