Ndodh në Prizren: Derri i egër futet në oborr dhe sulmon fëmijët, vritet nga banorët

0

Rreth orës 10:30 një derr i egër ka hyrë sot në fshatin Zhur të Prizrenit, me ç’rast i’u është vërsulur fëmijëve të këtij fshati.

Banorët bëjnë të ditur se sulmi ka kaluar pa pasoja në njerëz, pasi është vrarë nga banorët.