Mytaher Haskuka e Bali Muharremaj premtojnë bashkëpunim të mirë mes vete

0

Kryetari i Komunës së Suharekës Bali Muharremaj edhe kryetari i komunës së Prizrenit Mytaher Haskuka, janë takuar sot dhe kanë premtuar se do të shtojnë bashkëpunimin mes vetë.

Këtë e dëshmon një postim në llogarinë e tij në fcb, kryetari Muharremaj : “Prizreni dhe Suhareka si komuna do të bashkëpunojnë në shumë segmente në të ardhmen.
Me kryetarin Mytaher Haskuka patëm një takim i cili mendoj se do ti shërbej të ardhmes, në fuqizimin dhe progesin e shumë ideve që promovojnë zhvillim.”