Lul Basha, (në rolin e “Çegevarës” postmodernist!) dhe Edi Rama (në rolin “Robin Hudit” kanabist!)

0

(Një mik akademik Tiranas, mu drejtua sonte.. përse, po heshtni Ju kosovarët për “dramën e teatrit politik” shqiptar)

Ja përgjigja që ia dhash; Bërthama e APELIT të (djathëtistit!?) Lul Basha, për Protestën e nesërme, po asocon shumë më shumë kah një majtizëm alaçegeverian, se sa ndonjë APEL mobilizues postmodernist!

Ciniku i perfeksionuar Edi Rama, nuk besoj që do “rrëzohet” me broçkulla të tilla ala Çegeveriane…, ngase, thjesht ai ka aleat të fuqishëm klanet e kanabizuara në gjithë Shqipërinë…

Mund edhe të kem gabuar..