Këto janë shenjat që tregojnë se nuk je e dashuruar por thjesht e varur nga ai

0

Ndjen xhelozi

Kur njerëzit janë në lidhje të shëndetshme i besojnë partnerit dhe nuk i japin shumë hapsirë xhelozisë. Nëse nuk mund ta bësh këtë, atherë nuk je e dashuruar, je thjesht e varur emocionalisht.

Ke frikë të ekspozohesh

Në një lidhje të shëndetshme partnerët flasin pa frikë me njëri- tjetrin. Kur gjen njeriun e duhur mund të hapesh në mënyrë të natyrshme. Nëse ke frikë të flasësh me partnerin atherë kjo është shenjë e varësisë emocionale.

Të ndryshosh për të

Të ndryshosh pasionet, muzikën e preferuar si dhe lidhjet me të tjerët për të kënaqur partnerin tregon një nivel të lartë varësie.

Vlera jote varet nga partneri

Një lidhje e shëndetshme kërkon që para se të duam partnerin të duam veten. Kështu që nëse e ul dhe e ngre veten në bazë të asaj që mendon partneri për ty ke probleme të mëdha vetëbesimi dhe duhet të punosh shumë me veten.