Ja disa këshilla për manikyr të përsosur

0

Jennifer Lopez ka zbuluar fshehtësinë e saj për të pasur thonj të fortë. Dhe, besoni apo jo, bëhet fjalë për vajin e arganit.

Pilingu

Pikërisht sikurse dhe fytyrën tuaj që e bën të butë si të foshnjës, vaji i arganit nga sipërfaqja e thoit tuaj heq të gjitha mangësitë.

Shkëlqimi

Ana e butë e gërryerjes së thoit “fshin” shenjat e vrazhda dhe përgatit thonjtë për aplikim më të lehtë dhe jetëgjatësi më të gjatë të llakut. HIDRATIMI Furnizoni thoin tuaj me nutrientët e domosdoshëm, duke forcuar thonjtë me serum nga vaji i kokosit dhe vajin nga thelbi i kajsisë.

Detoksi i thonjeve

Lejoni thonjve që të marrin frymë midis aplikimit të xhelit dhe tretmanit për rikuperim. Gjatë kësaj periudhe mund të aplikoni serum për mbrojtje dhe hidratim të pllakave të thoit.