Ja disa këshilla me rëndësi që të keni duar të bukura

0

Duart me lëkurë të thatë dhe të plasur nuk janë aspak të hijshme dhe tërheqëse.

Gjatë dimrit, për shkak të temperaturave dhe erës, por edhe për shkak të ngrohjes globale, lëkura e duarve thahet. Për këtë, është e rëndësishme që gjatë kësaj stine të përdorim më shumë kremra të yndyrshëm për duart.

Disa herë në javë duhet të përdorni krem natyral për duar apo edhe më mirë, vaj kokosi. Mbrojtja më e thjeshtë dhe më e mirë gjatë dimrit, është mbajtja e dorezave.