I ftohti ka përfshirë vendin tonë

0

Disa celularë na lajmërojnë se temperatura momentale në Prishtinë dhe Fushë Kosovë është – 8°C dhe kanë të drejtë ndërsa faqja meteociel ka vetëm të dhëna orientuese dhe ne duhet të bazohemi te ngjyra e kaltër për të pasur një ide për temperaturat në rajonin e dëshiruar.

Kosoven nuk beson se e kanë shfaqur fare por bazohuni të ngjyra e kaltër: