Hajdutët vodhën një pushkë gjuetie në një shtëpi në Prizren

0

Një presoni në Prizren hajnat ia vodhën një armë të gjuetisë.

Sipas policisë, rasti ka ndodhur mbrëmë në rr. “Gjalica” në Prizren, ndërsa ankuesi mashkull (K/Shqiptar), kishte njoftuar policinë se dy persona të dyshuar e të pa njohur nga shtëpia e tije i kanë vjedhur një armë gjuetie  me leje.

Po ashtu hajnat kishin marrë edhe 200 (dyqind) fishekë.

“Rastit ju kanë përgjigjur njësitet relevante policore. Me vendimin e prokurorit, iniciohet rasti dhe mbetet nën hetime”, thuhet në raport./04online.info