Drejtoria e Bujqësisë fillon realizimin e projektit për deratizimin e qytetit

0

Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural ka filluar realizimin e projektit për deratizimin e qytetit.

Sipas njoftimin të kësaj drejtorie, do të bëhet trajtimi kundër brejtësve në ndërtesat kolektive dhe pusetave të rrjetit të kanalizimit.

“Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural këto ditë ka filluar me projektin për deratizimin e qytetit, me anë të cilit bëhet trajtimi kundër brejtësve në ndërtesat kolektive dhe në brendi të puseve të rrjetit të kanalizimit”, thuhet në njoftimin e Drejtorisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural./04online.info